Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nová řada přírodních deodorantů bez hlíníku!

Přírodněji už to nejde... Vytvořili jsme zcela novou řadu přírodních deodorantů bez hliníku! Deodorant Vás dokáže velmi dobře chránit proti pachu a potu...

Je zcela na přírodní bázi a je složen z kokosového oleje a bambuckého másla. Přirozené antibakteriální účinky kokosového oleje jsou umocněny vyváženou směsí esenciálních olejů. Deodoračními přísadami jsou jedlá soda a jemný kukuřičný škrob (nedoporučujeme osobám přecitlivělým na jedlou sodu)

Stačí nanést malé množství do podpaží. Můžete i opakovaně deodorant nanášet dle potřeby. Nezanechává žádnou stopu na oblečení a nemáte pocit mastnoty. Je velmi příjemný a svým složením ochraňuje pokožku v podpaží.

Někdo může namítnou, že podpaží je jen malá část našeho těla, kde zabraňujeme pocení a vlastně o nic nejde a všichni co čtou složení antiperspirantů dost přehánějí, ale proč tedy taková panika a diskuze kolem složení antiperspirantů?

Věděli jste: že se v podpaží nachází zhruba asi 40 mízních uzlin. Do podpaží u žen navíc směřuje laterální výběžek prsní žlázy a směřují tam i lymfatické cévy z prsní oblasti? Kůže je v podpaží navíc velmi tenká a to co proniká do podpaží a dále má nemalý vliv na rovnováhu celého organismu. Pouze zjednodušeně napsáno.

Poznámka: Nejedná se o antiperspirant, tj. nezabraňuje pocení, pouze ho zmírňuje. Deodorant je vhodný i pro muže.